Buket Dereoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar!

Oyuncu Buket Dereoğlu, ilişkiler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

resim yok
05 Ekim 2013 - 12:38
Röportaj

Oyuncu Buket Dereoğlu, ilişkiler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı: Hayatımdaki adam başka birine aşık olduysa ve benim düzenimi bozmuyorsa; kendi duygularını rahatça yaşayabilir

Oyuncu Buket Dereoğlu, bu yıl 'Arsız Davet' isimli tiyatro oyununda rol alacak. Oyunda bir hayat kadınını canlandıracak olan ünlü oyuncu; tiyatronun dizi sektörüne göre daha güvenli olduğunu söylüyor.

 

Buket Dereoğlu ile bir araya gelip hem yeni oyununu, hem de özel hayatını konuştuk...


'Arsız Davet' isimli oyunda canlandırdığınız karakteri anlatır mısınız?


Hayatımda ilk kez bir hayat kadınını canlandırıyorum. Ruhu da öyle; tefecilik yapan evli bir adamla birlikte. Sevgilisinin eşi yurt dışına gidince eve yerleşiyor ama kadın dönünce ortalık karışıyor. Oyunu Kerem Kobay yazdı, yönetmenliğini ise Murat Sarı üstlendi. 'Arsız Davet', haftanın iki günü Kadıköy'deki Ak'la Kara Tiyatro'da sahnelenecek.

 

ARTIK PENÇELERİMİ ÇIKARIYORUM

Kaç yıldır oyunculuk yapıyorsunuz?

 

26 sene oldu. Belki fiziğimiz eskimiyor ama ruhumuz eskiyor. Eskiden gezmeye, tozmaya bayılırdım; şimdi dışarıya çıkmamak için bahane buluyorum. Bir de oğlum Can'a duyduğum aşk yüzünden ondan hiç ayrılamıyorum. Can'ın aşkı bende başka bir Buket yarattı. Çocuk askere gidecek, yine benimle yatıyor.

 

Anne olmak size başka neler kattı?

 

Geçmişe oranla daha cesur, daha korumacı oldum; artık pençelerimi çıkarıyorum. Bir yandan da objektif olmayı öğrendim. Can yuvaya giderken, psikoloji okudum.


Eski eşiniz Özgül Özgülgün'den boşanma sürecinde neler yaşadınız?


Çok fazla gel-gitler yaşamadım ama o dönem oğlumla birlikte olmak için hayatımın üç senesini durdurdum. Anne-çocuk ilişkisine emek vermek lazım. Eski eşim de her zaman yanımızdaydı.


Tekrar evlenmeyi düşünür müsünüz?


Tabii ki; üç-dört kez daha evlenebilirim. Evlilik çok güzel bir kurum; ben evli olmayı çok seviyorum. Evlilikte zamanla her şey bitebiliyor; heyecan, huzur kalmıyor. 20-30 yıl süren büyük aşka inanmıyorum. Evlilik gemisi sevgiyle yürümez; saygı gerekir. Ben bir adamı kendime aşık edip "Ömür boyu bana amade kalacaksın, başkasına bakmayacaksın" diyemem. İnsanları boğmamak lazım. Hayatımdaki adam başka birine aşık olduysa ve benim düzenimi bozmuyorsa; kendi duygularını yaşayabilir. İnsanların düşüncelerine sahip olamıyoruz, bedenine mi olacağız? Herkes tek eşli olmak ister ama ne yaparsanız yapın olmuyor. Dünyanın en güzel kadını bile aldatılıyor.


İş için hiç Can'dan ayrı kaldınız mı?


Can'nın doğumundan bir süre sonra 'Pulsar' dizisine başlamıştım. Doğumdan 14 ay sonra da 'Romantika' isimli bir tiyatro oyununda rol aldım.


Sizin için tiyatronun ayrı bir yeri var sanırım, doğru mu?


Diziler beni tatmin ediyor ama güvenmiyorum; iki bölüm sonra beni bırakabilir. Yine de kalıcı işlerde yer almaya çalışıyorum. Ancak tiyatroda kendime, yaptığım işe ve seyirciye güveniyorum.[reklam]

ARZUM ÇEŞME'YE YERLEŞMEK

Sanatçının emekliliği olmaz ama bundan sonrası için hayalleriniz ve planlarınızı öğrenebilir miyiz?


Eğer beni maddi-manevi rahat bırakırlarsa (gülüyor) Çeşme'de yaşamak istiyorum. Sadece iş için İstanbul'a geleyim. Bodrum'a 20 senedir gitmiyorum. Çeşme benim için başkadır. O yüzden minik bir evim olsun, yaz-kış orada yaşayayım. 50 yaşından sonra orada yaşamak isterim inşallah.

 

ABUR-CUBUR SEVMEM

Fiziğinizi neye borçlusunuz?


20 senedir düzenli olarak spor yapıyorum. Her şeyi yerim, hamur işi çok severim ama tatlı sevmem. Abur-cubur da yemem.


Sizce bir oyuncu botoks yaptırabilir mi?


Eğer ihtiyacı varsa kesinlikle yaptırmalı ama çok da abartmamalı. Çünkü biz görsel bir iş yapıyoruz. Ajda Pekkan'a bakan mükemmel bir kadın görüyor. Doğallıktan yanayım ama doğallığı bozmadan da kendi bakımlı halimizi yaşayabiliriz. Biz oyuncuların bakımlı olması lazım; sahneye çıkıyoruz.

 

OĞLUMUN OYUNCU OLMASINI İSTEMEM

Maddi ve manevi kazançlarınızı düşündüğünüzde "İyi ki oyuncu oldum" diyor musunuz?


Diyorum ama oğlum Can'ın oyuncu olmasını hiç istemem.


Neden?


Çünkü oyunculuğun geleceğini belirsiz görüyorum. Ben şanslıyım; kendi çabamla bir yerlere geldim, ismimi oturttum. Oyunculuğa hevesli çok fazla insan var.

 

İKİNCİ BİR OYUN GELİYOR

Bu sezon bir dizide oynayacak mısınız?


Dizi değil ama ikinci tiyatro oyunum olacak. Kayra Şenocak ile birlikte oynayacağız. Bir karı-kocanın hafta sonunda yaşadıklarını konu alıyor.

 


 

KADİR DOĞULU'NUN AŞKLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin