resim yok
24 Ekim 2010 - 00:00

Buket Saygı hırsızlıkla suçlanıyor. Sanatçı Çelik'ten boşandıktan sonra aradığı mutluluğu tekstilci Murat Kuyumcuoğlu'nda bulan Buket Saygı'nın iki buçuk sene süren ilişkisi adliyelik oldu. Kuyumcuoğlu, Buket Saygı'nın on sekiz bin USD değerindeki saatini ve cep telefonunu çaldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Kuyumcuoğlu, şikayet dilekçesinde, "İki arkadaşım ile birlikte Yeşilköy'deki evimdeydik. Akşam eğlenmeye gidecektik. Giyindim ve kol saatim ile cep telefonumu herkesin gözü önünde masaya bıraktım. Sonra eğlenmeye gittik. Buket Saygı'yla ben sabaha karşı eve geldikten sonra tartışmaya başladık. Bana bardak fırlattı ve eşyalarını toplayıp evden çıktı. Telefonumu almak için salona gittiğimde telefonumun ve saatimin de orada bulunmadığını gördüm" dedi. "Böyle bir şey söz konusu bile değil" diyen Buket Saygı hakkında hırsızlıktan bir seneden üç seneye kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin