resim yok
25 Ekim 2010 - 00:00

Murat Yıldırım ile Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz hafta rol icabı yatağa girdi. Murat Yıldırım'ın kendisi gibi oyuncu olan eşi Burçin Terzioğlu, bu sahneleri izlemedi. Terzioğlu'nun, eşinin ateşli sahnelerini yaptıkları "centilmenlik anlaşması" nedeni ile izlemediği ortaya çıktı. Burçin Terzioğlu'nun, kendisi gibi oyuncu olan eşi Murat Yıldırım'ın yatak ve öpüşme sahnelerini izlemediği ortaya çıktı. Birbirlerine profesyonellik gereği öpüşme ve sevişme sahnelerinde herhangi bir yasak koymayan ikili, bir "centilmenlik anlaşması" yapıp birbirlerinin bu tarz sahnelerini izlememe kararı almışlar. Genç kuşağın öne çıkan isimlerinden yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, Aşk ve Ceza'da Doğulu bir aşiretin eğitimli ağası Savaş Baldar karakterini canlandırıyor. Oynadığı rol töre gereği, ölen abisinin eşi ile evlenmek zorunda kalıyor. Ama Savaş Baldar, Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı güzel reklamcı Yasemin'e aşık oluyor. Savaş ve Yasemin, geçen bölümde şiddetli bir tartışmanın peşinden ateşli bir şekilde öpüşüp yatağa girdiler. Murat Yıldırım, yaptıkları anlaşma gereği eşi Burçin Terzioğlu'na bu sahneleri önceden haber vermiş. Terzioğlu da eşi ile yaptıkları anlaşmaya uyarak geçen bölümü izlememiş.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin