Bulletproof dizisine 2. sezon onayı çıktı!

Sky One'ın polisiye dizisi Bulletproof 2019 senesi içinde 2. sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek.

Volkan Küçükel
20 Haziran 2018 - 23:57
Gündem

Noel Clarke ve Ashley Walters ikilisinin hem yaratıcıları hem de başrol oyuncuları olduğu Sky One dizisi "Bulletproof" resmi 2. sezon onayını aldı.

BULLETPROOF'A 6 BÖLÜMLÜK 2. SEZON ONAYI

Altı bölümden oluşan ilk sezonunu 19 Temmuz'da sonlandıran dizinin 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak yeni sezonu da altı bölümden oluşacak.

BULLETPROOF REYTİNGLERİ

Dizinin 15 Mayıs'ta yayınlanan açılış bölümü elde ettiği 1.59 milyon izleyici rakamıyla Sky One'a bu sene içindeki en yüksek izleyici sayısını kazandırmıştı.

18-06/21/bulletproof-2-sezon.jpg

BULLETPROOF DİZİSİNİN KONUSU

Vertigo Films ve Company Pictures ortak yapımcılığındaki Bulletproof'un hikayesi; insan tacirleri, uyuşturucu satıcıları ve silahlı soyguncuları içeren ülkenin en tehlikeli suçlarını araştıran ve patronları Sarah Tanner'ın (Lindsey Coulson) denetiminde bulunan iki iyi arkadaş ve polis Aaron Bishop (Clarke) ile Ronnie Pike Jr.'a (Walters) odaklanıyor.

BULLETPROOF OYUNCU KADROSU

Senaryosu Clarke, Walters ve Nick Love üçlüsünce kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda Clarke, Walters, Coulson dışında Christina Chong, Lashana Lynch, Mandeep Dhillon, Jason Maza, Clarke Peters, David Elliot, Caroline Goodall, Emma Rigby ve Jodie Campbell gibi isimler yer alıyor.

Sky Drama Başkanı Anne Mensah yeni sezon onayı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bulletproof, kalp atışlarını hızlandıran araba takipleri ve duygu yüklü hikayeleriyle ilk sezonuyla izleyicilerimiz için mutlaka izlenmesi gereken bir yapım oldu. Daha fazla aksiyon, kahkaha ve heyecan için İngiltere'nin yeni favori polis ikilisini geri getirecek ve Noel & Ashley ikilisi ile çalışmaya devam edecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin