Bunheads iptal edildi!

Programlarını geniş bir hedef kitleye sunsa da ağırlıklı olarak 15-30 yaş arası genç kitle ve özellikle genç kızlara hitap eden programları bünyesinde barındıran ABC Family'den bir iptal kararı geldi!

resim yok
23 Temmuz 2013 - 13:01
Magazin

Programlarını geniş bir hedef kitleye sunsa da ağırlıklı olarak 15-30 yaş arası genç kitle ve özellikle genç kızlara hitap eden programları bünyesinde barındıran ABC Family'den bir iptal kararı geldi!

 

Bunheads iptal!


İptali gören dizi 'Bunheads' oldu! Dizinin geleceği bir süredir belirsizliğini koruyordu.

 

Kararın uzaması nedeniyle dizi hayranları sosyal medyada yeni sezon onayı kararının bir an önce çıkması yönünde kampanyalar başlatymıştı. Ancak çıkan bu karar, Bunheads fanlarını hayal kırıklığına uğratmış oldu.

 

Dizi, 18 bölümden oluşan ilk sezonunun ardından iptal edildi.

 

Hikayesi


Michelle Simms ismindeki bir Las Vegas şov kızının pek fazla düşünmeden bir evlilik yaparak küçük bir sahil kasabasına yerleşmesi ekseninde gelişen olayları anlatan ve Michelle'in evlenip kasabaya yerleştikten sonra kayın validesinin sahibi olduğu dans okulunda istekli olmamasına rağmen çalışmaya başlamasıyla olayların şekillendiği Bunheads'in başrolünde Tony Award ödüllü 36 yaşındaki aktris, müzisyen ve dansçı Sutton Foster (Flight of the Concords, Royal Pains, Law & Order: Special Victims Unit) yer alıyordu.

 

Yaratıcı ekip


Bunheads'ın senaryosu 2000–2007 yılları arasında yayınlanan Gilmore Girls dizisinin yaratıcısı olan ve 1988–1997 yıllları arasında yayınlanan Roseanne'de de yazar ve yapımcı ekibinde çalışmış Amy Sherman-Palladino tarafından kaleme alınıyordu.

 

Yapılan açıklama


ABC Family temcilcisi gelişmeyle ilgili şu sözleri kullandı:

''Bunheads, yayınlamaktan gurur duyduğumuz harika bir dizi. Dizi; harika bir hikaye, oldukça yetenekli bir oyuncu kadrosu ve tutkulu, sadık bir fan kitlesine sahipti.

 

Tüm bunları göz önünde bulundurarak diziye ek süre kazandırmak ve seriyi yeni bir sezona taşımak için yollar bulmaya çabaladık.
[reklam]
Ancak sonuç olarak bu mümkün olmadı. Tüm dizi oyuncularına ve ekibe gelecekteki çalışmalarında en iyi dileklerimizi sunuyoruz.''

Kaitlyn Jenkins (Bettina Jordan), Julia Goldani Telles (Sasha Torres), Bailey Buntain (Ginny Thompson), Emma Dumont (Melanie Segal), Kelly Bishop (Fanny Flowers), Alan Ruck (Hubbell Flowers) ve Stacey Oristano (Truly Stone) ise Dorothy Parker Drank Here Productions ve ABC Family Original Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler olarak sıralanıyordu.

ABC Family, geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruyla bir başka dizisi The Lying Game'i de iptal ettiğini açıklamıştı.

 

 

ABC'NİN 2013-14 SONBAHAR DÖNEMİ PRÖMİYER TARİHLERİ BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin