Burak Akkul baba oluyor!

Teve 2'de yayınlanan 'Çok Gezenti' programının sunucularından Burak Akkul baba olacağını sosyal medyasından yaptığı bir paylaşımla duyurdu! Burak Akkul kimdir? Burak Akkul kiminle evli? Burak Akkul kaç yaşında? Seda Akkul kimdir?

Gülcan Tarımoğlu
17 Haziran 2023 - 12:42
Magazin

Teve 2'de yaptığı Çok Gezenti programıyla adından söz ettiren sevilen sunucu Burak Akkul, müjdeyi verdi!

23-06/17/fubsd4yxoaesxhd.jpg

Akkul paylaşımında "ÇOK GEZENTİ BİR BEBEK LOADING. Haftalardır “Seda hanım ÇokGezenti’de neden az görünüyo” “neden boydan görünmüyo”…. Alın @sedaakkul boydan…" ifadelerini kullandı.

23-06/17/burakakkul.jpg

BURAK AKKUL KİMDİR?

Burak Akkul, 1972 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. Liseyi tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu. Burak Akkul, Seda Akkul'un eşidir.

SEDA AKKUL KİMDİR?

Seda Akkul 1986 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Eğitim ve öğretiminin ardından İstanbul'a geldi. Daha sonra kendisi gibi mizah yazarı ve Çok Gezenti programının ekran yüzü Burak Akkul ile tanıştı ve bu tanışma daha sonra evliliğe dönüştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin