Burak Altay da Tolgahan Sayışman'ın Şampiyon dizisinde!

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi Şampiyon'un kadrosu genişliyor.

Merve Mutlu
28 Ağustos 2019 - 10:27
Yeni Bölüm

Başrolünde Kafkas lakaplı eski boksör Fırat karakteri ile Tolgahan Sayışman'ın rol alacağı, Emir Özyakışır'ın da oğlu Güneş karakteri ile ekranlarda olacağı yeni sezon dizisi Şampiyon için geri sayım devam ediyor.

 19-08/28/ampiyon-dizisi.jpg

BKS Yapımn tarafından TRT ekranları için hazırlanan ve oyuncu Sayışman'ın özel olarak boks dersleri aldığı dizinin bütün tanıtımları oldukça ilgi çekti. Boksu bırakarak babasının sözünü çiğnediği için sırt dönülen ve evlendiği kadını kaybettikten sonra oğlu Güneş'e bakmaya çalışırken bir de oğlunun da annesinin hastalığına yakalanması ile mücadele eden Fırat'ın, oğlu için yeniden ringe çıkıyor.

Şampiyon dizisinin kadrosuna Burak Altay da dahil oldu!

19-08/28/burak-al.jpg

Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Ümit Erdim, İlayda Alişan, Şahin Kendirci, Mehmet Bozdoğan, Berk Yaygın, Halit Özgür Sarı, Vedat Erincin, Meltem Savcı ve Deniz Özlem Durmaz'ın kadrosunda buluştuğu Şampiyon dizisinin yeni oyuncusu Burak Altay oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin