Burak Özçivit 80 Arap kadınla kral sofrasında buluştu!

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit Arap hayranlarıyla buluştu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
17 Ocak 2019 - 14:22
Magazin

Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da sevilen yakışıklı ve başarılı oyuncu Burak Özçivit, Arap hayranlarıyla yemekte buluştu. 

Türkiye yapımı olan dizilerinin bazıları Arap ülkelerinde de yayına giren ve Arap ülkelerinde de çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, Kuveyt’te özel bir yemeğe katıldı. Lüks bir markanın Four Seasons Hotel’de düzenlediği davette oyuncu, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yedi.

19-01/17/burak-oz.png

Ünlü oyuncu Özçivit davette, Kuveyt’te ‘Royal Family’ (Kraliyet Ailesi) diye gösterilen zengin ailelerden kadınlar ile bir araya geldi. Televizyon gazetesi'nin haberine göre, hayranlarıyla tek tek ilgilenip sohbet eden Özçivit, onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Saat 19.00’da başlayan davet gece 01.00’e kadar sürdü. Yemekte eşinin yanında olamayan hamile eşi Fahriye Evcen, Özçivit’i sık sık görüntülü aradı.

Bu özel yemek için 3 milyon TL aldığı konuşulan Burak Özçivit için otelde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Bu sıralar Arap markalarıyla oldukça kârlı anlaşmalar yapan Burak Özçivit, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de Katar'da özel bir yemekte olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin