Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan sinema bileti polemiğine yeni atak geldi!

Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan'ın Mars Sinema Grubu ile yaşadıkları polemikte yeni bir atak yaşandı. İşte o detaylar..

Merve Mutlu
17 Ocak 2019 - 15:34
Magazin

Geçtiğimiz haftalarda sinema biletlerinin fiyatına eklenen mısır ve meşrubat ücretleri nedeniyle, yapımcılar Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan, sinema dağıtım şirketi olan Mars Grubu ile büyük bir polemiğe girmişti. 

Bilet fiyatlarına zorla eklenen promosyon ürünlerin yarattığı bu gerginliğin ardından yapımcıların yeni filmlerini ne zaman vizyona koyacakları da merak konusu olmuştu. 

19-01/17/ahan-cem.png

Mars Entertainment Group (Cinemaximum sinema zinciri) ile sinema biletleri ve gelirler konusunda anlaşmazlık yaşayan yapımcı, yönetmen ve oyuncular arasında olan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan Takvim'de yer alan habere göre yeni bir hamle geldi. Bu hamleyle Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar dağıtıcı firmasını değiştirerek Mars yerine UIP ile anlaştı. 

Özellikle Mars Sinema Grubu'ndan Kurumsal İlişkiler Direktörü Aslı Irmak Acar'ın ''Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmazlar çıkar'' açıklamasının ardından Şahan Gökbakar, uzun süredir arasının bozuk olduğu Yılmaz'a sosyal medya üzerinden destek vermiş, Cem Yılmaz da "Şahan beye teşekkür ederim" diyerek sessiz bir anlaşma sağlanmış gibiydi. Yılmaz Erdoğan protesto yoluna giderek filmi vizyona koymazken, Şahan Gökbakar'ın filmi Recep İvedik 6'yı 8 Şubat'ta, Cem Yılmaz da Karakomik Filmler'i 15 Mart'ta izleyiciyle buluşturacak.

Yılmaz Erdoğan'ın Ocak'ta vizyona girmesi beklenen ve protesto nedeniyle girmeyen Organize İşler 2 filminin akıbeti ise henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin