Erkan Kolçak Köstendil Mukadderat kitabı ile şimdi de okurların karşısında!

Çukur dizisinin sevilen oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil'in yazdığı Mukadderat adlı kitap okurlarının beğenisine sunuldu!

Nurşah
17 Ocak 2019 - 16:02
Magazin

Çukur dizisinde Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'in yazdığı Mukadderat adlı kitap raflarda yerini aldı... Başarılı oyuncu şimdi de yazarlıkta kendisini deneyecek!

19-01/17/erkan-kolcak-kostendil-mukadderat.jpg

Erkan Kolçak Köstendil edebiyat dünyasına adım attı!

Karakarga Yayınları'ndan çıkan Mukadderat sevilen oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in ilk kitabı... Kitabın içerisinde Köstendil'e ait öyküler yer alıyor. Sevilen ismin kaleminden çıkan öykülere ise dünyaca ünlü çizer M. K. Perker'in çizgileri eşlik ediyor... Sözcü'de yer alan habere göre, geçtiğimiz gün tanıtımı yapılan kitabı için başarılı isim şunları söyledi...

19-01/17/erkan-kolcak-kostendil-mukadderat-kitap.jpg

2006 yılında Türkiye'nin ilk internet ve Facebook dizisi olan Mukadderat'ı çektik. O zamanlar konservatuar okuyorduk. 13 yıl sonra Mukadderat'ı kitap haline getirme teklifinde bulundular. Nasıl olur, ortaya ne çıkar derken bana ilk 5 sayfası geldi. Ve Murat Nedim bu hikayeyi inanılmaz öyküleştirdi. Bir yandan sinema, bir yandan dizi çekiyoruz. Kalıcı bir iş yapmak için uğraşıyoruz ama görüntü teknolojileri değiştikçe ortaya böyle kalıcı edebi bir şey çıktı. Bizim için enteresan bir heyecan. Çocuk yaşta koşuşturduğumuz, yaptığımız hiç bir şeyin boşa gitmediğini gördük. Ortaya bizi anlatan bir hikaye çıktı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin