17 Nisan 2013 - 00:00

Burak Özçivit sonunda muradına erdi!

 

Ev sahibi oldu!

 

Malkoçoğlu, rolüyle hafızalara kazınan manken oyuncu Burak Özçivit ev sahibi oldu!

 

Parasını emlaka yatırdı


Muhteşem Yüzyıl'ın Malkoçoğlu Bali Bey'i Burak Özçivit, kazandığı parayı emlaka yatırdı.

 

Ulus'ta


Özçivit, kendine Ulus'ta bir ev aldı.

1 miyon dolarlık ev

Kira ödemekten ve apartman aidatından bıktığını söyleyen yakışıklı oyuncu yeni evine 1 milyon dolar ödedi.
 
Bugünlerde ailesiyle birlikte yaşayan Burak Özçivit, bir arkadaşı tarafından dekorasyonu yapılan dairesine taşınmak için gün sayıyor.

 

 

BURAK ÖZÇİVİT NEDEN EMNİYETE BAŞVURDU? DETAYLAR BURADA!

 

Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta heyecan yine dorukta!

 

Dizide bu hafta Şah Sultan yalnız kalan Rüstem’e yanaşır. Hürrem’in canını almasını ister. Aksi halde kendi canından olacaktır. Köşeye sıkışan Rüstem, öyle bir karar verir ki hem kendi kaderi hem de imparatorluğun kaderi değişecektir.

 

Ele geçirdiği evrakın sahte olduğunu gören Hürrem, tuzağa düşürüldüğünü anlar. Olan bitene inanmak istemeyen Süleyman, Hürrem’i Edirne’ye çağırır. Herkes Hürrem’in Süleyman’ı ikna edeceğinden eminken, Süleyman’ın kararı herkesi şoke eder.

 

Sarayda Hüsrev Paşa ile Hatice’nin düğün hazırlıkları başlar. Hatice ise İbrahim‘in mezarının peşindedir. Nigar’dan olanları öğrenen Şah Sultan, kardeşinin mezara ulaşmasına mani olmak ister.

 

Şehzade Mustafa, Akdeniz’deki korsan saldırılarını haber alınca harekete geçer. Mahidevran onu bekleyen tehlikeye karşı uyarır. Ancak Rüstem, Süleyman’a her şeyi anlatır. Oldukça sinirlenen Süleyman, derhal gereğinin yapılmasını emreder.

 

İmparatorluğun kaderi değişiyor!

 

Hürrem, Lütfi Paşa’yı Şah Sultan‘a karşı kışkırtmak ister. Şah Sultan ise yalnız kalan Rüstem’e yanaşır. Hürrem’in canını almasını ister. Aksi halde kendi canından olacaktır. Köşeye sıkışan Rüstem, öyle bir karar verir ki hem kendi kaderi hem de imparatorluğun kaderi değişecektir.

Yayın Günü: 17 Nisan Çarşamba
Yayın Saati: 20.00

MUHTEŞEM YÜZYIL'A REKOR CEZA GELDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin