Burak Özçivit'in oğlu Karan'a akıl almaz teklifler yağıyor!

Karan Özçivit'e teklif üstüne teklif..

Merve Mutlu
19 Aralık 2019 - 14:49
Magazin

2017 yılının Haziran ayında ilişkilerini evlilikle taçlandıran Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in oğlu Karan, sosyal medyayı salladığı gibi birçok markanın da yakın takibine alındı. Evcen'in paylaştığı 8 aylık hali ile yakışıklı bebek sıfatını alan Karan birçok teklif almaya başladı. 

19-12/19/karan-bebek.png

8 ay önce doğan ve magazin gündeminde ses getiren Karan bebeğin annesi Fahriye Evcen tarafından paylaşılan 2 kare fotoğrafı magazin dünyasında bomba etkisi yaratırken herkesin konuştuğu görüntü olarak kaldı. Güzel bir anne ile yakışıklı bir babadan olduğu için gen şansı olduğunu söyleyenlerin sayısının oldukça yüksek olduğu tartışmanın ardından şimdi de reklam dünyasında bir yarış başladı. 

Daha doğmadan adına Instagram hesabı bile açılan Karan bebek ilk tekliflerini almaya başladı. Bir oyuncak firması 1 milyonluk reklam filmi teklifinde bulunarak rekor kırdı. Ayrıca Karan'ın hesabında yapılacak bir paylaşım için 50 bin TL, hikaye için de 15 bin TL teklif edildiği konuşuluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin