Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil baba oluyor!

Fenomen dizinin sevilen isminden müjdeli haber..

Merve Mutlu
19 Aralık 2019 - 16:17
Magazin

Show TV ekranlarında 3 sezondur yayınlanan ve hem oyuncuları hem hikayesi hem de müzikleri ile fenomen haline gelen Çukur dizisi tam gaz yayın hayatına devam ediyor. Dizide Vartolu Sadettin karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'den müjdeli bir haber geldi. 

19-12/19/erkan-kolcak-kostendil-baba-oliuyor.png

1,5 yıl önce Olimpos'ta hayatını, kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile birleştiren Erkan Kolçak Köstendil baba oluyor. Milliyet'in haberine göre; Cansu Tosun 3.5 aylık hamile ve bebek haberini şimdilik sadece yakın çevreleriyle paylaştılar. Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haberin ardından ikiliden herhangi bir cevap gelmemesi iddiaları daha da güçlendirdi. 

Cansu Tosun kimdir?

19-12/19/cansu-tosun.jpg

26 Ocak 88'de Almanya'nın Nümberg şehrinde doğdu. Onbeş yıl Opera'da bale eğitimi aldıktan sonra Modern dans, Jaz ve Hiphop eğitimi aldı. 4 Yaşından sonra birçok marka için fotomodellik yaptı. 2000 yıllarında oyunculuk eğitimi almak için İstanbul'a gelen Tosun, Yılmaz Erdoğan'dan BKM'de, Ümit Çırak'tan Mota Okulu'nda oyunculuk eğitimi aldı ve hala almaya devam ediyor. Küçük Hanımefendi dizisinde "Neriman" karakteriyle sektöre giriş yaparak başrol oynayan Tosun, Kayıp Şehir'de de "Zehra" karakterini canlandırdı. Son olarak Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinde rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin