Mixed-ish yeni bölüm neden yok? Mixed-ish 1. sezon 11. bölüm ne zaman?

Black-ish'in uzantı dizisi Mixed-ish araya girdi! Mixed-ish 1. sezon 11. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Uzun soluklu komedi dizisi Black-ish'in spin-off'u "Mixed-ish" son olarak "Do They Know It's Christmas?" isimli bölümle ekranlara geldi ve sezon ortası finalini gerçekleştirdi.

MIXED-ISH 1. SEZON 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; Johnson ailesinin 1985 yılında hippi yaşam tarzına sahip bir topluluktan zorunluluktan ayrılıp banliyöye taşınmaları sonrasında buradaki yaşam biçimine uyum sağlama ya da kendi yaşam tarzlarına sadık kalma konusunda yaşadığı ikilemler ekseninde şekillenen dizinin yayınlanan son bölümünde; Alicia ve Paul, eski topluluklarından gelen kış gündönümü geleneğini banliyö yaşamlarında devam ettirmeye çabalarlar ancak ebeveynleri çocuklarla daha geleneksel bir Noel geçirme niyetindedir. Bu arada, Alicia'nın babası Lynwood çocukların en sevdiği dede olma konusunda Harrison ile kıyasıya bir rekabet içine girer.

19-12/19/mixed-ish-1x10-foto11.jpg

MIXED-ISH 1. SEZON 10. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Anu Valia'nın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.96 milyon izleyici rakamlarını elde edip kış arasına 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.08 milyon izleyicilik bir sezon ortalamasıyla girdi.

Tam sezon onayı alan dizinin ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

MIXED-ISH 1. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kenya Barris, Peter Saji, Tracee Ellis Ross üçlüsünün yaratıcısı olduğu yapım, sezonun 11. bölümü "When Doves Cry" ile 07 Ocak 2020 Salı akşamı ABC ekranlarına geri dönecek.

19-12/19/mixed-ish-dizisi-izle.jpg

Oyuncu kadrosu: Mark-Paul Gosselaar (Paul Johnson), Tika Sumpter (Alicia Johnson), Christina Anthony (Denise), Arica Himmel (Bow Johnson), Ethan William Childress (Johan Johnson), Mykal-Michelle Harris (Santamonica Johnson), Gary Cole (Harrison)

"Mixed-ish" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin