Hekimoğlu dizisinin konuk oyuncusu Mert Tanık olacak!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi yeni bir oyuncuyu kadrosunda ağırlayacak.

Merve Mutlu
20 Aralık 2019 - 10:15
Yeni Bölüm

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı, dünyaca ünlü medikal drama dizisi House M.D.'den uyarlanan Hekimoğlu dizisi, ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. 

19-12/20/hekimoglu.jpg

Huysuz olduğu kadar başarılı da bir doktor olan ve sıradışı vakalar dışında hasta kabul etmek istemeyen Ateş Hekimoğlu ve ekibinin hikayesini anlatacak olan dizinin oyuncu kadrosunda: Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Okan Yalabık ve Damla Colbay da yer alıyor. 

Hekimoğlu dizisindeki konuk oyuncu kim?

19-12/20/mert-t.jpg

Medikal drama türündeki yeni dizi Hekimoğlu'nun ikinci bölümü, Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni bölümlerinde daha önce: Yeni Evli, Medcezir ve Avlu dizilerinde yer alan oyuncu Mert Tanık, Hekimoğlu dizisine konuk oyuncu olarak dahil oluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin