Ramo dizisinin başrolü Murat Yıldırım Adanalı kadınlarla bir araya geldi!

Ramo dizisi büyük merak ve heyecanla başlanıyor.

Merve Mutlu
20 Aralık 2019 - 11:15
Yeni Bölüm

Başrollerinde Diriliş Ertuğrul'un yıldız isimlerinden biri olan Esra Bilgiç ile birbirinden başarılı projelerde yer alan oyuncu Murat Yıldırım'ın yer aldığı Ramo dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. 

19-12/20/ada.png

Oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik, Burcu Cavrar ve Sacide Taşaner gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizinin çekimleri Adana'da yapılıyor. Hazırlıkları devam eden ve Ocak ayının ikinci haftasında Show TV ekranlarında yayına girmesi beklenen dizi, Adanalılar tarafından da büyük ilgi görüyor.

19-12/20/adana-ramo-1576828803.png

Adanalılar tarafından rağbet gören dizi çekimleri devam ederken, baş karakter olan Ramo'yu canlandıran başrol oyuncusu Murat Yıldırım da Adanalı kadınlarla bir araya geldi ve keyifli anlar yaşandı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin