Günün dizisi The Witcher Netflix'te başladı! The Witcher hakkında bilinmesi gerekenler!

Popüler RPG oyunlarından The Witcher’ın Netflix dizi uyarlaması başladı! The Witcher konusu, fragmanı, fotoğrafları...

"Kaderden ödün kopuyor diye ondan kaçamazsın..."

THE WITCHER SERÜVENİ NETFLİX'TE BAŞLADI!

Andrzej Sapkowski'nin aynı isimdeki video oyunu serisine de ilham veren meşhur roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi "The Witcher" için beklenen zaman geldi ve dizinin ilk sezon bölümleri bugün itibarıyla dijital yayın platformu devinin arşivindeki yerini aldı.

19-12/20/the-witcher-foto1.jpg

THE WITCHER KONUSU VE BÖLÜMLERİ

Bir canavar avcısının, kaçak bir prensesin ve bir büyücünün yollarının kötülüğün kol gezdiği bir Kıta'da kesişmesiyle gelişen olayları izleyiciye yansıtan canavar, büyü ve kader temalı The Witcher'ın ilk sezonu 8 bölümden oluşurken, bölüm isimleri şöyle sıralanıyor:

"Sonun Başlangıcı", "Dört Altın", "Hain Dolunay", "Şölenler, Piçler ve Cenazeler", "Bastırılmış İstekler", "Nadir Türler", "Düşüşten Önce", "Çok Daha Fazlası"

The Witcher'ın hikayesi; mutasyona uğramış canavarları avlama yeteneğine sahip meşhur yaratık avcısı Rivyalı Geralt karakterine odaklanarak kader ve aile hakkında efsanevi bir öyküyü izleyicilere sunuyor. Witcher Geralt; insanların, cadıların, elflerin, cücelerin ve canavarların hayatta kalmak ve ileriye gitmek için mücadele ettiği, iyiliğin ve kötülüğün kolayca tanımlanamadığı, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır.

19-12/20/the-witcher-foto3.jpg

Dizinin açılış bölümünde; Blaviken kasabasında Geralt'ı düşmanca davranan topluluk ve kurnaz bir büyücü karşılarken Nilfgaard'ın gözlerini Cintra'ya dikmesiyle birlikte Ciri'nin kraliyet yaşantısı altüst olur.

"THE WITCHER" OYUNCU KADROSU

Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allan (Prenses Ciri) ve Anya Chalotra (Yennefer) dışında yapımın oyuncu kadrosunda Jodhi May (Kraliçe Calanthe), Björn Hlynur Haraldsson (Eist), Adam Levy (Mousesack), MyAnna Buring (Tissaia de Vries), Mimi Ndiweni (Fringilla Vigo), Therica Wilson-Read (Sabrina Glevissig), Emma Appleton (Prenses Renfri), Eamon Farren (Cahir), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Royce Pierreson (Istredd), Maciej Musiał (Lazlo), Wilson Radjou-Pujalte (Dara) ve Anna Shaffer (Triss Merigold) gibi isimler rol alıyor.

19-12/20/the-witcher-foto4.jpg

THE WITCHER 2. SEZON OLACAK MI?

The Witcher hayranları için güzel haber henüz dizi başlamadan geride bıraktığımız Kasım ayı içinde gelmiş ve Netflix diziye resmi 2. sezon onayını verdiğini duyurmuştu.

İkinci sezon bölümleri 2021 yılı içinde Netflix'te yayınlanacak.

"The Witcher" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin