Mucize Doktor'daki senaryo hatası dikkat çekti!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'un son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı.

Merve Mutlu
20 Aralık 2019 - 12:03
Yeni Bölüm

Otistik Savant sendromlu asistan cerrah Ali Vefa karakteri ile başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı, The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor 15. bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. 

19-12/20/mucize-doktor.jpg

Ekranlarda bir dönem fırtınalar estiren ve fenomen haline gelen Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakterini canlandıran Yasemin Ergene Özilhan'ın yine Doktor Ela karakteri ile diziye konuk olması, izleyenlerde heyecan yaratmıştı. Sosyal medyada da gündeme oturan bu gelişmenin ardından hem Mucize Doktor hem de Doktorlar dizisinin fanları ekran başına kilitlendi. 

Mucize Doktor dizisinde senaryo hatası!

19-12/20/yasemin-ozilhan.jpg

Yasemin Özilhan'ın Doktor Ela karakteri ile konuk olduğu dizinin son bölümünde yapılan bir senaryo hatası izleyenlerin gözünden kaçmadı. Ela, babası öldükten sonra Fransa'ya gittiğini anlatırken, izleyenler de babası öldüğünde değil Levent kendisini düğün günü terk ettikten sonra Fransa'ya gittiğini hatırlattılar. 

19-12/20/1.png

19-12/20/2.png

19-12/20/3.png

Doktor Ela Fransa'ya ne zaman gitmişti?

19-12/20/seozn-dinali.jpg

Doktor Ela'nın babası 39. bölümde öldükten sonra Ela 66. bölüme kadar dizide rol almaya devam etti. Dizinin 66. bölümünde Levent kendisini  düğün günü terkettikten sonra Fransa'ya gidiyor ama 80. bölümde Türkiye'ye temelli dönüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin