Burak Serdar Şanal'dan İddialı Instagram Paylaşımı!

Rüzgarın Kalbi dizisinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal, Instagram'da iddialı bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve dizinin yeni bölümünden ipuçları!

İrem Karadayı
07 Ekim 2016 - 23:39
Magazin

Cumartesi akşamları Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal, Instagram hesabından iddialı bir paylaşıma imza attı. Başarılı aktör Rüzgarın Kalbi dizisinin 7. bölüm fragmanını paylaşarak altına "Kaybetmekten korktuğun hiçbir savaşı kazanamazsın! Yarını bekleyin..." notunu düştü. Şanal, yaptığı iddialı paylaşımla hayranlarının dizinin yarınki bölümü ile ilgili beklentisini yükseltti.

Instagram Paylaşımı Büyük İlgi Gördü

Ünlü oyumcu Burak Serdar Şanal'ın Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşım takipçilerinden büyük ilgi gördü. Yakışıklı oyuncunun hayranları paylaşımın altına onlarca yorum yaparak dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. İşte paylaşımın altına yapılan yorumlardan birkaçı:

sedakurt2055: "Bu ne ya on numara bölüm, çok heyecanlı sabırsızlıkla bekliyoruz."

rkalbifoxdizi: "Harika ya."

beyzamrcn: "Yaaaa, çok heyecanlandım."

alae.zein: "Yarın seni görmek için sabırsızlanıyorum.

Rüzgarın Kalbi 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

19 Ağustos Cumartesi günü ilk bölümü yayınlanan ve yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören başarılı televizyon dizisi Rüzgarın Kalbi, sürprizlerle dolu bir bölümle birlikte yarın akşam Fox TV ekranlarında olacak. 20.00'da başlayacak olan dizinin 7. bölümünde Rüzgar ve Zeymep arasında duygu dolu anlar yaşanacak. Zeynep'in çocukluk aşkı Kutay ise Muammer adında bir adam kiralayarak Zeynep ve Rüzgar'ın yakınlaşmasına engel olmaya çalışacak. Kutay yaptığı hain planla Zeynep ve Rüzgar'ın ağaca çarparak kaza yapmasına neden olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin