Jason Dohring de iZombie dizisine katıldı!

Jason Dohring sonunda iZombie'de boy gösterecek...

Volkan Küçükel
07 Ekim 2016 - 23:58
Magazin

iZombie'ye Veronica Mars akını sürüyor!

Veronica Mars fanlarının favori karakterlerinden biri Logan Echolls'a hayat veren Jason Dohring sonunda iZombie'de boy gösterecek. Ancak kendisi üçüncü sezonun kötü karakteri ile bağlantılı!

KARAKTER DETAYLARI

TVLine'ın haberine göre aktör, Veronica Mars'ın yaratıcısı Rob Thomas'ın elinden çıkan The CW'nun farklı zombi dramasında Vivian Stoll'un kayınbiraderi Chase Graves karakterini canlandıracak.

Tekrarlayan bir şekilde karşımıza çıkacak Chase karakteri ilk olarak sezonun sekizinci bölümü olan 'Eat a Kinevel'da gözükecek.

Chase aynı zamanda Fillmore Graves hiyerarşisinin bir üyesi. İkinci sezon finali hatırlandığında Chase karakterinin hikayeye girişi Liv için iyi bir şey olmayabilir!

16-10/07/jason-dohring-2.jpg

THE CW'NUN KADROLU KONUĞU!

Son dönemde The CW'nun vampir temalı dizisi 'The Originals'ta karşımıza çıkan Dohring'i son dönemde kanalın birçok dizisinde konuk oyuncu olarak izlemiştik. The Messengers, The Tomorrow People, Supernatural ve Ringer bunlardan bazıları.

VERONICA MARS'TAN iZOMBiE'YE KİMLER GELDİ?

Bu arada iZombie'ye konuk oyuncu olarak dahil olan tek Veronica Mars oyuncusu kendisi değil! Enrico Colantoni, Percy Daggs III, Ryan Hansen, Daran Norris ve Adam Rose dizide karşımıza çıkan isimler olurlarken, Kristen Bell ise sesiyle de olsa projede yer almıştı.

3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

iZombie'nin üçüncü sezon bölümleri sezon ortası dönemde The CW izleyicileriyle buluşacak. Yani, dizinin yeni sezonu için 2017'nin ilk aylarını beklemek durumundayız.

'iZombie' 3. sezon fotoğraf çekimleri:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin