Buray ve Ezgi Şenler'den bomba aşk!

Şarkıcı Buray ve oyuncu Ezgi Şenler'den ünlü camiasını şok eden aşk! Buray ve Ezgi Şenler sevgili mi? Ne zamandır sevgili? Tanışma hikayeleri nasıl? Buray kimdir? Kaç yaşında? Ezgi Şenler kimdir? Nereli?

Pınar Alçiçek
29 Mayıs 2023 - 17:14
Magazin

Türk pop müziğinin sevilen isimleri arasında yer alan Buray ve yetenekli oyuncu Ezgi Şenler aşkı magazinin diline düştü! Peki Buray ve Ezgi Şenler ne zamandır sevgili? İşte detaylar...

23-05/29/ezgi-senler-3.jpg

Geride bıraktığımız yıl kendisinden büyük olan meslektaşı Ayşe Özyılmazel (42) ile aşk yaşayan 38 yaşındaki Buray'ın, ayrılık sonrası 30 yaşındaki oyuncu Ezgi Şenler ile gözlerden uzak bir ilişki yaşamaya başladığı öğrenildi.

23-05/29/6177df269ef3b.jpg

Buray'ın, bir süredir yeni dizisinin çekimleri nedeniyle Bodrum'da kalan sevgilisi Ezgi Şenler'e sürpriz yaparak sete gittiği de öğrenilen bilgiler arasında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin