Burcu Biricik ve Barış Arduç'un Kuzgun adlı yeni dizisine 3 yeni oyuncu transfer oldu!

Burcu Biricik ve Barış Arduç'u bir araya getiren proje, Kuzgun'un kadrosuna yeni oyuncular da dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 09:27
Magazin

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Barış Arduç, Levent Ülgen ve Settar Tanrıöğen gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisinin çekimleri son hız devam ediyor. Uzun bir aradan sonra Burcu Biricik, Barış Arduç'u ekranlara döndürecek olan ve ortak projede buluşturan dizi merakla bekleniyor.

19-01/22/star.png

Star ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kuzgun dizisinin kadrosuna yeni oyuncular da dahil oldu. 

Yıldızı Aşk-ı Memnu dizisindeki Beşir karakteri ile parlayan ve en son Sahipli dizisinde rol alan Baran Akbulut, en son atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Erdal Küçükkömürcü ve Sevdanın Bahçesi dizisinde rol alan Haydar Köyel de Kuzgun dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Kuzgun dizisi için Ürgüp'te çekim yapan ekip, Ürgüp sahnelerinin ardından İstanbul'a döndü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin