Gaye Evin'in kadrosunda olduğu Savaşçı dizisinin çekimleri devam ediyor!

Fox ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin çekimleri devam ediyor.

Merve Mutlu
22 Ocak 2019 - 09:27
Yeni Bölüm

Star tv ekranlarının Beni Affet adlı televizyon dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile uzun yıllar ekranlarda kalan Gaye Evin, 6 yılın ardından ağlayarak projeye veda etmişti. 

Dizinin ardından İstanbul'a taşınan ve sette tanıştığı oyuncu arkadaşı Deniz Evin ile nikah masasına oturan Gaye Evin, ardından sinema filmi ile kariyerine devam etmişti. 

19-01/22/gaye-evsnn.png

Gaye Turgut Evin, şimdilerde Savaşçı dizisinin kadrosunda yer alıyor. Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Gaye Evin, Astsubay babası şehit olmuş, Güneydoğu’da görev yapmak isteyen idealist, aynı zamanda naif bir asker olan yeni mezun bir teğmeni canlandırıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin