Burcu Güneş'ten büyük başarı!

Burcu Güneş Albümünden Parçaları Kliplendirmeye Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Pınar Alçiçek
08 Ağustos 2023 - 10:06
Magazin

Burcu Güneş uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni albümü “Benim Yolum”u 16 Aralık’ta müzikseverler ile buluşturmuştu. Albümün çıkış parçası “Anıları Yak”ın başarısından sonra “Kör Kuyular”ı da kliplendiren Burcu Güneş, “Şerefine”ye de çok konuşulan bir klip çekti.

23-08/08/burcu-gunes-gorsel-1.jpeg

Bedran Güzel’in yönetmen koltuğuna oturduğu “Şerefine” Youtube’da kısa sürede 1 milyon izlenmeye ulaştı. Klipte Güneş, kendisi için dizayn edilmiş 4 farklı kostüm de giydi.

“Anıları Yak” ve “Şerefine” aynı zamanda radyolarda en çok dinlenen parçalarda ilk 50’de yer alıp yükselişini sürdürürken Burcu Güneş’ten hız kesmeden yeni bir klip müjdesi geldi. Albümün ddialı parçalarından Mili B ve KERRO’nun eşlik ettiği “Gülümse”yi de kliplendirmeye karar verdi. Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak klip için çalışmalar devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin