Kara Orman dizisinin adı değişti! Burcu Kıratlı'nın partneri belli oldu!

Fox'un başrolünde Burcu Kıratlı'nın yer alacağı dizinin hem adı değişti hem de güzel oyuncun partneri de belli oldu. Peki Kara Orman dizisinin adı neden değişti? Kara Orman dizisinin adı ne oldu? Kara Orman dizisinde kimler rol alacak? Kara Orman dizisinde kimler rol alacak? Kara Orman dizisinin adı ne oldu? Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu ne? Yıldızlar Bana Uzak dizisinde kimler rol alacak? Yıldızlar Bana Uzak dizisi ne zaman çekilecek? Yıldızlar Bana Uzak dizisi ne zaman yayınlanacak? Burcu Kıratlı kimdir? Furkan Andıç kimdir?

Volkan Usta
08 Ağustos 2023 - 10:06
Kültür Sanat

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Burcu Kıratlı yeni bir projeyle ekrana dönmeye hazırlanırken, güzel oyuncunun partneri de belli oldu. İşte detaylar!

Burcu Kıratlı geçen sezon O3 Medya‘nın FOX için çekilmesi planlanan “Kara Orman” dizisi için el sıkışmış ancak dizi ertelenmişti. Hikâyesi yenilenen dizinin adı değişti. Projenin yeni ismi “Yıldızlar Bana Uzak” oldu. Dizinin erkek başrol oyuncusu da belli oldu. Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, Burcu Kıratlı’yla partner oldu.

23-08/08/mv5bymnlyme0yzatymrmmi00yzy4lwe3zjety2u2mdzhzjgymdbkxkeyxkfqcgdeqxvymte4nzywnji-_v1.jpg

Yapımcılığını O3 Medya ile Ortaks Yapım beraber üstlenlediği dizinin senaryosunu Ercan Uğur kaleme alıyor. “Yıldızlar Bana Uzak” dizisinde kazara işlenen bir cinayetin ardından yaşananların anlatıldığı, aşk, adalet ve vicdanın sorgulandığı bir hikaye anlatılacak.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin