Burcu Kara yeni dizisi ile ekranlara dönüyor!

Sevilen oyuncu Burcu Kara yeni dizisi ile anlaştı! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu hangi dizi ile izleyici karşısına çıkacak?

Nurşah
19 Temmuz 2018 - 14:18
Magazin

Ekranların sevilen yüzü, 38 yaşındaki başarılı oyuncu Burcu Kara yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak 2015 senesinde izleyici ile buluşan başarılı oyuncunun yeni projesi hakkında merak edilenler haberimizde!

18-07/19/burcu-kara-keske-hic-buyumeseydik.Jpeg

Burcu Kara gelecek sezon Show Tv'de olacak!

Son olarak 2015 senesinde ekrana gelen Milat dizisi ile kendisini gösteren Burcu Kara 3 senelik suskunluğuna son verdi... Geçtiğimiz sene doğum yapmasının ardından teklifleri değerlendiren 38 yaşındaki oyuncu, Mint Yapım'ın Show Tv ekranları için hazırladığı Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ile anlaştı! Dizinin yönetmen koltuğunda ise Doksanlar'ın ekibinde de yer almış olan Uğur Yağcıoğlu yer alacak...

18-07/19/burcu-kara-yeni-dizi.jpg

Burcu Kara'nın sürprizleri bununla da sınırlı kalmıyor. Başarılı oyuncu teve2 ekranlarında hafta sonları izleyici karşısına çıkacak olan bir sağlık programını da Dr. Ender Saraç ile birlikte sunacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin