Game of Thrones'un Margaery Tyrell'ı Natalie Dormer: "Game of Thrones'un nasıl sonlanacağını biliyorum!"

Fenomen dizi Game of Thrones'ta beş sezon boyunca Margaery Tyrell karakterine başarıyla hayat veren aktris Natalie Dormer, Game of Thrones'un nasıl sona ereceğini bildiğini söyledi.

Game of Thrones'un ikinci sezonundan altıncı sezonuna kadar olan süreçte güzelliği, hırsı ve politik kurnazlığıyla bilinen Margaery Tyrell karakterine başarıyla hayat veren aktris Natalie Dormer bir süre önce gerçekleşen ayrılığa rağmen diziyle bağlarını koparmış değil!

NATALIE DORMER "GAME OF THRONES"TAN KOPMUŞ DEĞİL!

Şu sıralar In Darkness isimli gerilim türündeki filmle beyaz perdede boy gösteren, bunun dışında roman uyarlaması mini dizi Picnic at Hanging Rock'ta başrolde yer alan aktris, Game of Thrones günleri uzun bir süre önce sonlanmış olsa da dünyanın hemen her bölgesindeki birçok kişi gibi dizinin finalini iple çekiyor.

18-07/19/margaery-tyrell-fotolari.jpg

"Gelecek sezonu izlemek için çok heyecanlıyım. Hemen herkes gibi heyecandan yerimde duramıyorum" diyen Dormer, Game of Thrones'un nasıl sona ereceğini bildiğini söyleyerek dikkatleri çekti.

"GAME OF THRONES'UN SONUNU BİLİYORUM!"

Geçtiğimiz haftalarda The Irish Sun'a "Nasıl sonlanacağını biliyorum ancak sorunuza cevap veremem. Dizinin bir parçası olduğum andan bu yana sır saklama konusunda oldukça disiplinli oldum. Büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla normal bir izleyici gibi final sezonunu izleyeceğim. Çünkü dizi sorumlularının hikayeyi o noktaya nasıl taşıyacakları konusunda bir fikrim yok" şeklinde konuşan oyuncu The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda da benzer ifadeleri kullandı.

Dizinin başlangıç ve bitiş noktalarını bildiğini söyleyen oyuncu, dizinin varış noktasını bilmesine rağmen oraya nasıl gelindiğini bilmediğini belirtti.

18-07/19/margaery-tyrell-5-sezon.jpg

GAME OF THRONES 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizi dünyasının en pahalı yapımları arasında yer alan ve şu sıralar spinoff dizileriyle de gündemde olan Game of Thrones'un altı bölümden oluşacak 8. ve final sezonu 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin