Bizim Hikaye ekibinde şok değişiklik!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin ekibinde şok değişiklikler yaşanıyor... Gelecek sezonu merakla beklenen dizinin ekibinden kimler ayrıldı?

Nurşah
19 Temmuz 2018 - 14:58
Magazin

Med Yapım imzası yaşıyan Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'de şok değişiklik! Geçtiğimiz sezon izleyiciden büyük bir beğeni toplayan Bizim Hikaye dizisinin yönetmen ve senaristi değişti! Sevilen dizinin ekibine katılan yeni isimler kimler oldu?

18-07/19/serdar-gozelekli-bizim-hikaye.jpg

Bizim Hikaye ekibinde değişiklik!

Geçtiğimiz sezon ekranda kaldığı 37 bölümü ile izleyiciden büyük bir beğeni toplayan Bizim Hikaye dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Serdar Gözelekli, Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstleneceği Baraj dizisi ile anlaştı... Hal böyle olunca Bizim Hikaye'deki koltuğu da boş kaldı... Elimize ulaşan bilgilere göre usta yönetmen Serdar Gözelekli'nin yerine Vatanım Sensin adlı dizinin ekibinde de yer alan Koray Kerimoğlu ile anlaşıldı.

Bu gelişmeye ek olarak Bizim Hikaye'nin senaryo yazarı da değişti... Geçtiğimiz sezon dizinin senaryosunu yazan Banu Bozkurt Kiremitçi de dizi ile yollarını ayırdı ve yerine son olarak Kayıp Şehir dizisinin senaryo ekibinde yer alan Seray Şahiner ile anlaşıldı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin