Paramparça'nın Cansu'su Leyla Tanlar Cennet dizisinde başrolü kaptı!

Paramparça dizisinde canlandırdığı Cansu karakteri ile yıldızı parlayan Leyla Tanlar yeni dizi Cennet'te başrolde yer alacak... Genç isme kimler eşlik edecek? Cennet dizisi oyuncuları kimler? Merak edilenler haberimizde!

Nurşah
19 Temmuz 2018 - 16:19
Magazin

2014 senesinde ekrana gelen Paramparça dizisinde canlandırdığı Cansu karakteri ile sevilen oyuncu Leyla Tanlar gelecek sezon izleyici karşısına çıkacak olan Cennet adlı dizinin başrolünde yer alacak... Cennet dizisi oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler!

18-07/19/cennet-dizi-leyla-tanlar.jpg

Leyla Tanlar Cennet dizisinde!

Paramparça adlı diziden sonra bu sene ekrana gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde de rol alan Leyla Tanlar, üçüncü dizi projesinde başrolü kaptı bile... Önümüzdeki sezon yayında olması planlanan dizinin başrol karakteri Cennet ile izleyici karşısına çıkacak olan Leyla Tanlar'a Aşk-ı Memnu ve Payitaht Abdülhamid'in sevilen yüzü Nur Fettahoğlu eşlik edecek!

 18-07/19/nur-fettahoglu-yeni-dizi-1532005752.jpg

Başrollerinde Leyla Tanlar ve Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı dizinin açıklanan oyuncu kadrosunda ise Burcu Binici, Doğaç Yıldız ve Güneş Sayın yer alıyor... Most Production'un yapımcılığını üstleneceği Cennet dizisinde, Adana'dan Amasra'ya hiç tanımadığı bir aileye gelin giden Cennet'in bu evde acımasız bir cinayete şahit olmasının ardından tamamıyla değişen hayatı anlatılacak...

 18-07/19/cennet-dizi-afis-1532005762.jpg

Gelecek sezonun favori dizilerinden birisi olmaya aday olan yapımın yönetmen koltuğunda Muratcan Oğuz yer alacak... Dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin