Code Black 4. sezon ihtimali var mı?

CBS'in bol aksiyonlu medikal draması Code Black üçüncü ve final sezonunu tamamladı. Code Black'in 4. sezonu gelir mi? Dizinin yaratıcı ismi Michael Seitzman konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezonuyla final yapacağı duyurulan CBS'in medikal draması "Code Black" dün akşam ekranlara gelen "The Business of Saving Lives" isimli bölümle finalini gerçekleştirdi.

Hikaye ve karakterlerin gelişimlerine uygun bir son veren dizinin final bölümü Marcia Gay Harden'ın hayat verdiği Dr. Leanne Rorish'in Ariel (Emily Alyn Lind) ile yeniden bir araya gelmesi gibi duygusal sahneleri izleyenlere sunarken oldukça hareketli ve aksiyon dolu gelişmelerin ardından tamamlandı.

18-07/19/code-black-dizisi.jpg

CODE BLACK REYTİNGLERİ

Ryan McGarry'nin hazırlamış olduğu aynı isimdeki belgeselden esinlenerek Michael Seitzman'ın yarattığı Code Black ekran macerasına fena olmayan izlenme rakamlarıyla başlasa da her geçen sezon sezon biraz düşüş yaşamıştı.

İlk sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.3 reyting oranı ve 7.11 milyon izleyici ortalamasıyla tamamlayan dizi, ikinci sezonunda ise 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.0 reyting oranı ve 5.98 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Dizinin üçüncü sezonundaki reyting ortalaması ise 0.7 reyting oranı ve 5.69 milyon izleyici olarak gerçekleşti.

18-07/19/code-black-final-ozet.jpg

CODE BLACK 4. SEZON İHTİMALİ VAR MI?

Peki, CBS'in iptal ettiği Code Black'in başka bir kanal ya da platformda devam etme ihtimali var mı?

Deadline'a röportaj veren dizinin yaratıcı ismi Michael Seitzman, kendisine yöneltilen "Code Black'in sadık hayran kitlesini göz önünde bulundurarak CBS'in iptal kararının ardından yeni bir adres arayışınız var mı?" sorusuna şu cevabı verdi.

"Yapım şirketimiz tüm dijital yayın platformları ile bağlantıya geçti. Dürüst olmak gerekirse henüz bir dönüş alabilmiş değiliz ancak umutluyuz..."

18-07/19/code-black-final.jpg

Görünen o ki şimdilik yeni bir sezon için somut bir gelişme yok ancak dizinin devam edebileceğine dair bir umut var. Code Black takipçileri dün akşamki bölümün ardından sosyal medyada #SaveCodeBlack etiketiyle dizinin devam edebilmesi için seslerini duyurma çalışmalarına başladı.

Bakalım Code Black sürpriz bir dönüşle yeniden dirilen diziler kervanına katılabilecek mi...

Ülkenin yoğunluğu en yüksek seviyedeki acil servis birimlerinden birindeki kaos halindeki hasta-doktor hikayelerini yansıtan Code Black'in oyuncu kadrosunda Marcia Gay Harden, Luis Guzmán, Boris Kodjoe, Harry Ford, Benjamin Hollingsworth, William Allen Young, Emily Tyra, Noah Gray-Cabey, Emily Alyn Lind, Moon Bloodgood ve Rob Lowe gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin