Behzat Uygur "Yaşım Kaç?" programı ile Kanal D ekranlarında!

Türk televizyon ekranlarının başarılı sunucusu Behzat Uygur Yaşım Kaç adlı yarışma programı ile Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak! Behzat Uygur kimdir?

Nurşah
19 Temmuz 2018 - 16:58
Gündem

Nejat Uygur'un sunucu ve oyuncu oğlu Behzat Uygur önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarında yer alacak "Yaşım Kaç?" adlı yarışma programını sunacak... Behzat Uygur kimdir, kaç yaşında?

18-07/19/behzat-uygur-yasim-kac.jpg

Behzat Uygur'un yeni programı

Behzat Uygur, Kanal D ekranlarında 22 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak olan "Yaşım Kaç?" adlı programın sunuculuğunu yapacak. Merakla beklenen bu eğlenceli program, yarışmacıların hem bilgisini hem de dikkatini ölçecek... Yarışmacılar karşılarına çıkartılan kişilerin yaşlarını gözlemlerine dayanarak tahmin etmeye çalışırlarken, kişilerin doğum aralıkları ile ilgili olarak onlara verilen ipuçlarından da yararlanacaklar...

18-07/19/behzat-uygur-kimdir.jpg

Behzat Uygur kimdir?

21 Nisan 1963 senesinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Nejat Uygur'un oğludur. Türk televizyonlarının bir dönem efsane haline gelen ve sevilen yarışma programı Şahane Pazar'ı erkek kardeşi Süheyl Uygur ile birlikte sunmuş ve izleyicilerin hafızasında önemli bir yer edinmiştir.

Günümüze dek çeşitli sinema filmlerinde yer alan ve 55 yaşında olan Behzat Uygur pek çok programın da sunuculuğunu yapmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan başarılı sunucu ayrıca Beykent Üniversitesi bünyesinde Tiyatro Sanatı dersi vermiştir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin