Gülper Özdemir kimdir, kaç yaşında ve dizileri hakkında merak edilenler...

Meleklerin Aşkı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile izleyiciden büyük bir beğeni kazanan Gülper Özdemir kimdir, kaç yaşında ve şimdiye kadar rol aldığı diziler hangileri? Genç oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
19 Temmuz 2018 - 17:28
Gündem

Fahriye Evcen'e benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken ve Meleklerin Aşkı adlı dizinin başrolünde yer alan Gülper Özdemir kaç yaşında, şimdiye kadar rol aldığı diziler ve hakkında merak edilenler...

18-07/19/gulper-ozdemir-meleklerin-aski.jpg

Gülper Özdemir kimdir?

27 yaşında. Anne ve babası Sinop'lu olan güzel oyuncu Frankfurt'ta dünyaya geldi. Güzel oyuncu orada bir çok kültürle arkadaşlık kurduğunu ve 'kültür mozaği' içinde büyüdüğünü söyledi.

18-07/19/gulper-ozdemir.jpg

Almanya'da dünyaya gelen oyuncu verdiği bir ropörtajda “Hiçbir zaman ben Türk müyüm Alman mıyım gibi şeyler düşünmedim. Hep dünyalıydım” açıklamasını yaptı... Lisede oyunculuk deneyimini yaşayan Özdemir, işletme alanında eğitim aldı. 16 yaşına geldiğinde dünyayı gezmeye karar veren Gülper Özdemir tek başına dünya turuna çıktı ve gezinti sırasında kendisine oldukça ders çıkardığını aktardı.

18-07/19/gulper-ozdemir-kimdir.jpg

Oyuncu, hem okuyup hem garsonluk yaptığı sırada bir ajans ekibinin yüzünü beğenmesi ve fotoğraflarını çekmek istemesiyle keşfedildi. Fotoğraf çekiminden üç yıl sonra teklif gelmesi, oyuncunun sektöre girmesini sağladı. Tutsak dizisinin Elif karakterine can veren Özdemir bu dizi ile büyük bir beğeni topladı...

18-07/19/gulper-ozdemir-dizileri.jpg

Gülper Özdemir dizileri

Show Tv ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı adlı dizide başrol oyuncusu olan Gülper Özdemir dizileri ise şunlar:

-Bana Sevmeyi Anlat (2016)
-Karayazı (2017)
-Tutsak (2017)
-Meleklerin Aşkı (2018)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin