Titans dizisi için ilk fragman yayınlandı!

DC Universe'in merakla beklenen süper kahraman dizisi Titans'tan ilk görüntüler geldi. Titans dizisinin karakterlerini tanıyalım.

Warner Bros.'un açacağı yeni dijital platform DC Universe'de izleyiciyle buluşacak olan süper kahraman dizisi "Titans" için ilk fragman görücüye çıktı!

TITANS'IN İLK FRAGMANI KARANLIK TONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR!

Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Geoff Johns, Greg Berlanti (Arrow), Sarah Schecter ve Warner Bros TV'nin arkasında olduğu dizi için yayınlanan yaklaşık iki dakika süreli fragman karanlık atmosferiyle dikkat çekiyor.

18-07/20/titans-robin.jpg

Fragmanda Dick Grayson (Brenton Thwaites) dışında Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) ve Starfire (Anna Diop) gibi karakterleri görme fırsatı yakalıyoruz.

TITANS DİZİSİNİN KONUSU

Hikayesi DC evreninin her bir köşesinden toplanan ve yakın zamanda süper kahramanlar olarak göreceğimiz genç bir gruba odaklanan Titans'ta Dick Grayson/Robin'in başını çekeceği Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) gibi karakterlerden oluşan takımın heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izleyeceğiz.

TITANS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Titans dizisinin bu senenin sonlarına doğru izleyiciyle buluşması bekleniyor. Dijital platformun diğer dizi projeleri Doom Patrol ve Swamp Thing ise 2019 senesi içinde yayın serüvenine başlayacak yapımlar.

"Titans (2018)" resmi fragman:

FRAGMANDAKİ KARAKTERLERE BAKIŞ

- Robin

18-07/20/robin.jpeg

- Raven

18-07/20/raven.jpeg

- Starfire

18-07/20/starfire.jpeg

- Beast Boy

18-07/20/beast-boy.jpeg

- Hawk

18-07/20/hawk.jpeg

- Dove

18-07/20/dove.jpeg

- The Acolyte

18-07/20/the-acolyte.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin