Burcu Özberk Kraliçe hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında en çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan Kraliçe dizisi yakında görücüye çıkacak. Merakla beklenen Dizinin başrol oyuncusu Burcu Özberk Kraliçe ile ilgili şok açıklamada bulundu! Kraliçe dizisi ne zaman yayınlanacak? Kraliçe dizisinin konusu ne? Burcu Özberk kimdir?

Pınar Alçiçek
26 Ocak 2023 - 12:12
Magazin

Gökhan Alkan'la başrolü paylaşacak Burcu Özberk, yakın zamanda seyircisinin karşısına çıkacak Queen Sugar uyarlaması 'Kraliçe' dizisi için çarpıcı ifadelerde bulundu.

23-01/26/318777659_553132339963753_7365095655038372557_n.jpg

Mednova Yapım'ın Kanal D'de yayınlanacak Kraliçe dizisi için çok heyecanlı olduğunu dile getiren genç oyuncu Burcu Özberk şu ifadelerde bulundu:

“Ne kadar heyecanlı, içimin kıpır kıpır olduğunu tarif edemem. Beni etkileyen hikayesi oldu öncelikle…. Sonra da tabi ki karakterim.” ve “Güçlü bir kadın izleyeceğiz. Ailesinin hayatını ilmek ilmek işlemiş. Özverili ve güvenilir bir kadın. Kendisini ailesine adamış, bunu görev olarak değil de gerçekten isteyerek ve mutlu olduğu için yapıyor. Kendilerine ait yoğun ve düzenli bir yaşamı varken, büyük bir olayla bütün inancı yıkılıyor. Bu arada babasının ona büyük bir sorumluluk yüklemesiyle kendini ve hayatını yeniden inşa etmesini göreceğiz.” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin