Yaren ve Erhan çiftinin üzerindeki kara bulut! Kısmetse Olur'da Erhan'a bir yeni talip!

Kısmetse Olur evinin aşk dolu çifti Erhan Saffar ve Yaren Dağ ikilisinin başı fena dertte! Erhan için damat evine gelen kimliği belirsiz kişi, Yaren'i çıldırtmayı başardı... Peki Erhan gelen talibe ne karşılık verdi? Kısmetse Olur 40. bölüm fragmanı izle! Yaren ve Erhan ayrıldı mı? Yaren ve Erhan kavgası izle! Erhan Saffar kim? Yaren Dağ kim?

Bize "En büyük aşklar nefretle başlar..." lafının doğru olduğunu bir kere daha kanıtlayan Yaren Dağ ve Erhan Saffar çiftinin arasına kara kedi girdi. Youtube evlilik yarışması Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün 40. bölüm fragmanında misafir mi yoksa yeni yarışmacı mı olduğu anlaşılmayan bir kadının Erhan'a talip olması ve Erhan'ın bu talebe olumlu cevap vermesi Yaren Dağ'ı hüsrana uğrattı!

23-01/26/2023-01-26-9.png

İşte detaylar:

Kısmetse Olur'un 40. bölüm fragmanıyla tanıklık ettiğimiz damatlar evinin davetsiz misafiri, Erhan'a talip oldu! Bu talibe olumsuz cevap vermeyen Erhan için "Yaren'in, Erhan'a gazabı şimdi başlıyor!" yorumları yapıldı...

23-01/26/2023-01-26-22.png

O anların gelin evinde yayınlanmasıyla şoka uğrayan Yaren Dağ "Ben şimdi Erhan'a saldırmaz mıyım?", "Ben Erhan'a eziyet çektirmez miyim?" sözleriyle kopacak kıyametin haberini önceden verdi. 

23-01/26/2023-01-26-18.png

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 40. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin