Bihter filminde Beşir karakterini o isim canlandıracak! Aşk-ı Memnu filmi nerede yayınlanacak?

Netflix'te yayınlanacak 'Bihter' filminin oyuncuları açıklanmaya devam ediyor! Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Nihal'i Helin Kandemir'in, Behlül'ü Boran Kuzum'un canlandıracağı Aşk-ı Memnu filminde platonik aşık Beşir karakterine hayat verecek isim açıklandı! Aşk-ı Memnu filmi ne zaman yayınlanacak? Bihter filmi ne zaman yayınlanacak? Firdevs karakterini kim canlandırıyor? Behlül karakterini kim canlandırıyor?

Birçok popüler projede imzası bulunan Mehmet Binay ve Caner Alper’in yönetmenliğindeki  'Bihter' filmi için oyuncu kadrosu neredeyse tamam! Yazarlığını Merve Göntem'in üstlendiği Aşk-ı Memnu filminde karşılıksız aşka yakalanan şöför Beşir karakterini canlandıracak o isim Lorin Merhart olduğu öğrenildi. 

23-01/26/323695243_1308599166379887_2369548120651485753_n.jpg

Bihter karakterini Farah Zeynep Abdullah, Nihal karakterini Helin Kandemir'in, Firdevs karakterini Hande Ataizi, Behlül karakterini Boran Kuzum'un, Peyker karakterini Nezaket Erden'in canlandıracağı Bihter filminde Matmazel'i Ebru Özkan Saban'ın canlandıracağı konuşuluyor.

15 Mart'ta sete çıkacak Bihter filminin Adnan Bey'i için görüşmelere devam ediliyor...

Lorin Merhart kimdir? Kaç yaşında? 

28 Ocak 1997 tarihinde Almanya, Berlin’de dünyaya gelmiştir. Kendi resmi web sitesinde kendisini Türk, Alman aktör olarak tanımlamaktadır. Maalesef baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır. Boyu 1.87 cm, kilosu ise 72’dir.

Doğa Koleji’nden mezun olan oyuncu daha sonra Drama Studio London’da tiyatro eğitimi almıştır. Londra Drama Stüdyosunda Profesyonel Oyunculuk alanında lisans yapmış, 2019 yılının Temmuz ayında mezun olmuştur. Çocukluk yıllarından bu yana Disney Channel’in ilk Türk sitcom As The Bell Rings isimli bir çok tiyatro ve televizyon prodüksiyonunda rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin