Buse Varol Payitaht Abdülhamit dizisinden neden ayrılıyor?

ES Film tarafından TRT için hazırlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde Mislimelek karakterini canlandıran Buse Varol diziden ayrılıyor. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
23 Ekim 2018 - 14:18
Magazin

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; TRT ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit dizisinde Mislimelek karakterine can veren Buse Varol diziden ayrılma kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Tatlı adlı televizyon programından da "yapımcıyla konuştuğumuz gibi ilerlemedi" diyerek ayrılan Buse Varol, Payitaht Abdülhamit dizisinin 58.bölümünde projeye veda ediyor.

18-10/23/payitaht-abdulhamit-mislimelek-1540292435.jpg Buse Varol Payitaht Abdülhamit dizisinden neden ayrılıyor?

Daha önce Çok Tatlı programından ayrılırken kendisine sorulan 'Hamileliğiniz nedeniyle mi ayrıldınız?" sorusuna "Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Oturmayı sevmem. İnşallah doğuma kadar bir aksilik olmaz giderim diyorum. İşi de seviyorum seti de seviyorum." cevabını veren Busel Varol'un, Payitaht İstanbul dizisinden karnı iyice belirginleşmeye başladığı için hamileliği nedeniyle ayrılacağı konuşuluyor.


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin