Barış Arduç ve Burcu Biricik'ten aşk dizisi geliyor!

Daha önce başrolünde yer aldığı Kiralık Aşk dizisiyle tanınan ve adından sıkça söz ettiren Barış Arduç yeni bir diziyle yeniden ekranlara dönüyor. Barış Arduç'un dizideki partneri ise güzel oyuncu Burcu Biricik olacak.

Merve Mutlu
23 Ekim 2018 - 14:23
Magazin

Çekilmesi çok önceden planlanan Kuzgun dizisi için aylardır Barış Arduç'a partner aranıyordu. Sonunda aranan partner bulundu. Burcu Biricik'e teklif edilen rol için güzel oyuncunun bölüm başı 75 bin TL istediği ancak 60 bin TL ile anlaşmanın imzalandığı öğrenildi.

2019 yılının ilk aylarında ekranlara gelmesi planlanan dizinin diğer oyuncuları için de cast çalışmaları devam ediyor. Diziyle ilgili detaylı bilgiler henüz paylaşılmazken aksiyon ve aşk içeren bir dizi olacağı konuşuluyor. 

Barış Arduç Kimdir?

18-10/23/baris-arduc-kim.jpg

9 Ekim 1987'de İsviçre'de doğan başarılı oyuncu, Kayseri Üniversitesi'ni kazanmış ancak buradaki eğitimini yarıda bırakmıştır. Birçok spor dalıyla aktif olarak ilgilenen Barış Arduç, Ayla Algan ile tanışmasının ardından Ekol Drama'da oyunculuk derslerine başlamıştır. Daha önce Benim İçin Üzülme ve Bugünün Saraylısı dizilerinde yardımcı oyuncu olarak yer alan oyuncu, Kiralık Aşk dizisi ile geniş bir hayran kitlesi elde etmiştir.

Burcu Biricik Kimdir?

18-10/23/burcu-biricik-kimdir.jpg

4 Mayıs 1989'da Antalya'da doğan başarılı oyuncu, tiyatroyla lise çağında tanışmış ve oyunculuğu meslek olarak yapmaya karar vermiştir. Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünü tamamlamasının ardından Bornova Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimini tamamlamış ve birçok tiyatro oyununda sahne almıştır. Kanal D ekranlarında yer alan Artiz Mektebi adlı yarışmada Alican Aytekin ile birinciliği paylaşan güzel oyuncu Şeref Meselesi dizisiyle ekranlarda başarılı bir çıkış yakaladı. Düşman Kardeşler, Beni Böyle Sev ve 8.Gün dizilerinde de yer alan oyuncu, kariyerindeki esas ivmeti Hayat Şarkısı ile yakaladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin