Vampir Günlükleri, Charmed ve Siren severlerin ilgisini çekecek Netflix dizisi Tidelands için ilk fragman!

Netflix'in Avustralya yapımı doğaüstü suç temalı yeni dizisi Tidelans için ilk fragman ve görseller yayınlandı. Tidelands nasıl bir dizi? Tidelands 1. sezon ne zaman?

Netflix'in geçtiğimiz yıl onay verdiği ilk Avustralya yapımı dizisi olma özelliğini taşıyan "Tidelands" için ilk fragman ve görseller yayınlandı.

TIDELANDS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Secrets & Lies yaratıcısı Stephen M. Irwin ve Oz'un yapımcısı Hoodlum Entertainment'ın arkasında olduğu doğaüstü suç dramasının 8 bölümlük ilk sezonu 14 Aralık'tan itibaren Netflix platformunda izlenebilecek.

18-10/23/tidelands-netflix.jpg

"TIDELANDS" KONUSU

Senaryosunu Irwin ve Leigh McGrath'ın kaleme alıp; Charlotte Best (Home & Away) ve İspanyol aktris Elsa Pataky (Fast & The Furious serisi) ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi kısaca şöyle;

Siren ve Bloodline dizilerinin karışımı gibi görünen dizinin hikayesi, çocuk cezaevinde yaklaşık on yıllık bir dönem geçirdikten sonra Orphelin Bay isimli küçük balıkçı köyüne geri dönen eski kadın mahkum Cal McTeer (Best) üzerine odaklanıyor.

Yerel bir balıkçının cesedinin kıyıya vurması sonrasında kasabanın, uyuşturucu kaçakçıları ile gizliden gizliye yürütülen ilişkileri açığa çıkar.

Dönüşünün bazı kişileri memnun etmediği Cal, körfezin gizli bir kısmında yaşayan kasabanın dışlanmış topluluğunu araştırırken Tidelanders isimli yarı insan-yarı denizkızı benzeri yaratık özelliğinde tehlikeli bir grubun varlığını keşfeder. Bundan sonra çok geç olmadan kasabanın sırlarını açığa çıkarmak için elinden geleni yapacaktır.

18-10/23/tidelands-netflix1.jpg

Başroldeki isimlerden Elsa Pataky'i lideri olduğu Tidelanders'ları koruma adına her yola başvurabilecek gizemli ve çekici Adrielle Cuthbert karakteriyle izleyeceğiz.

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cal'ın yanlış yola saptırılmış blinmezlerle dolu erkek kardeşi Augie rolüyle Aaron Jakubenko (Spartacus: War of the Damned), Augie'nin sadık güverte görevlisi rolüyle Peter O'Brien (X-Men Origins: Wolverine), Brezilyalı aktör Marco Pigossi (Caras E Bocas), Kiwi Mattias Inwood (Will), Madeleine Madden (Mystery Road), Caroline Brazier (Rake) ve Dalip Sondhi (Secret City) gibi isimler yer alıyor.

18-10/23/tidelands-netflix2.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Irwin ile birlikte ortak yaratıcı Tracey Robertson, Nathan Mayfield ve Leigh McGrath yer alıyor.

Çekimleri Avustralya'nın Queensland eyaletinde gerçekleştirilen Tidelands, Netflix'in sadece Avustralyalı yapımcıların dahil olduğu ilk dizi projesi. Netflix geçmiş dönemde Glitch gibi bazı Avustralya yapımı diziler için finansör ortaklık yapmıştı.

18-10/23/tidelands-netflix3.jpg

18-10/23/tidelands-netflix4.jpg

18-10/23/tidelands-netflix5-1540299048.jpg

18-10/23/tidelands-netflix6.jpg

"Tidelands" Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin