Power dizisinin 6. sezonuna Arrow'dan tanıdık bir yüz!

Starz kanalının fenomen dizisi Power'ın 6. sezonundan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor. Power 6. sezon ne zaman ekranlarda olacak?

Starz kanalının uzun soluklu popüler dizisi "Power" 5. sezonunu noktaladıktan sonra 6. sezon hazırlıklarına hız kazandırdı.

Beşinci sezonu başlamadan önce sene başlarında altıncı sezon onayını cebine koyan dizinin yeni sezonuyla ilgili yeni oyuncu kadrosu haberleri geldi.

POWER 6. SEZONDA YENİ İSİMLER

Geçtiğimiz haftalarda Californication'dan tanıdığımız Evan Handler'ı oyuncu kadrosuna katarken; 4 ve 5. sezonlarda tekrar eden rollerle izlediğimiz Monique Gabriela Curnen ve Mike Dopud ikilisini kadrolu oyuncu mertebesine yükselten diziden iki oyuncu kadrosu haberi daha var.

Dizinin ikinci sezonunun ortalarından itibaren tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan Michael J. Ferguson yeni sezonun düzenli oyuncu kadrosuna girdi. Oyunculuk kariyerine bu diziyle başlayan ve şimdiye kadar 18 bölümde izlediğimiz aktör, fırsatçı ve öldürücü gangster 2-Bit karakteriyle hikayede yer alıyor.

18-10/23/power-6-sezon-oyunculari.jpg

Son olarak USA Network'ün Shooter dizisinde izlediğimiz aktris Cynthia Addai-Robinson ise yeni sezonun yeni yüzü olarak kadroya katıldı.

Robinson'u kendine has bazı sırları olan federal hükümet görevlisi Ramona Garrity karakteriyle göreceğiz.

Addai-Robinson, Nadine Memphis karakterine hayat verdiği Shooter dizisi dışında History'nin mini-dizisi Texas Rising (Emily West), Arrow (Amanda Waller), Chicago Med (Dr. Vicki Glass) ve The Vampire Diaries (Aja) gibi yapımlarda karşımıza çıktı.

18-10/23/amanda-waller-arrow.jpg

G-Unit Films & Television yapımcılığındaki Power; varoşlardan Manhattan'a yükselen bir uyuşturucu tacirinin hikayesini konu ediniyor.

POWER 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçmiş sezonları yaz döneminde ekranlara gelen dizinin 6. sezonunun 2019'un yaz aylarında izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin