NBC'den kadın karakterlerin merkezinde olduğu yeni bir polisiye dizi geliyor!

Amerikan ulusal kanalı NBC, gelecek yayın sezonu için yeni dizi projeleri üretmeye devam ediyor.

Amerikan ulusal kanallarından NBC kadın karakterler odaklı yeni bir polisiye dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

Nurse Jackie ortak yaratıcısı Liz Brixius, üretken film ve TV yapımcısı Debra Martin Chase ve bu iki ismin anlaşmalı olduğu Universal TV ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosunu Brixius kaleme alıyor.

18-10/23/nbc-logo.jpg

DİZİNİN KONUSU

Dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Henüz ismi netleşmeyen dizi projesinin hikayesi; polis akademisinden bu yana sıkı arkadaş olan dört kadın Los Angeles polisinin kişisel ve profesyonel yaşamlarına odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Universal TV'nin, Brixius'un Delong Lumber'ı ve Chase'in Martin Chade Prods.'u ile ortak yapımcılığını üstlendiği projenin yürütücü yapımcılığını Brixius ve Chase ikilisi üstleniyor.

18-10/23/liz-brixius-ve-debra-martin-chase.jpg

Ulusal kanallar son dönemde kadın karakterlerin merkezinde olduğu polisiye dizi projeleri üzerinde sıklıkla duruyor.

ABC, 2015 senesinde bu tarzdaki Broad Squad, CBS ise geçtiğimiz pilot bölüm sezonunda yine bu türdeki Chiefs isimli dizi için deneme bölümü siparişi vermişti.

Yeni dizi projesinin senaryo geliştirme çalışmaları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin