Bones ekibinin yeni dizi projesi Wolfe'u ABC kanalı kaptı!

Bones dizisinin yaratıcı/yapımcı ekibinin suç türündeki yeni dizi projesi Wolfe'un yayın haklarını ABC kanalı aldı. Wolfe nasıl bir dizi, konusu ne?

Sıkı rekabetin ardından yeni suç dizisi projesi "Wolfe"un yayın haklarını ABC kanalı aldı.

Uzun yıllar ekranlarda kalan Bones dizisinin yapımcısı Kathy Reichs, yürütücü yapımcı/ortak dizi sorumlusu Michael Peterson ve Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment'ının arkasında olduğu dizinin konusuna bakacak olursak;

"WOLFE" KONUSU

Peterson'ın senaryosunu kaleme aldığı Wolfe'un hikayesi; cinayet ile ilgili eşsiz bir bakış açısına sahip olan veteriner Dr. Charles Wolfe karakteri üzerine odaklanıyor.

Cinayeti ilkel, hayvansı bir eylem; katilleri ise hayvanlar olarak nitelendiren Wolfe; Boulder, Colorado'da ölüm nedenlerini araştıran memur olarak görevlendirilir.

Wolfe ile buradaki iş ortağı olan FBI profil çözümleyicisi Kristin Faulk birbirlerine tamamen zıt özelliklere sahiptir. Wolfe'un düşüncelerinin yanlış olduğu konusunda kendine güvenen Faulk, bir insanı öldürmeye yönlendiren şeyin tabiatı olmadığını, bunun büyüme ve yetişme süreciyle ilgili olduğunu savunmaktadır.

18-10/23/michael-peterson-kathy-reichs.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Peterson ve Reichs ikilisi Kapital Entertainment'tan Kaplan ve Dana Honor ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Projenin dizi onayı alması halinde ABC Studios, aynı kanalın komedi dizisi American Housewife'ın da yapımcılığını gerçekleştiren Kapital Entertainment ile birlikte projede ortak yapımcı olacak.

18-10/23/abc-studios.jpg

Wolfe dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin