İkizler Memo-Can Yaren kimdir?

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi İkizler Memo-Can oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İlk bölümden itibaren görmeye başlayacağımız Yaren kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
24 Ekim 2018 - 10:11
Magazin

Kanal D ekranlarından aniden kaldırılan Bir Umut Yeter dizisinin yerine koyulan ve 27 Ekim'de ilk bölümünü izleyeceğimiz İkizler Memo - Can dizisinde yer alan Yaren kimdir? Gerçek adı nedir?

18-10/24/tugba-cinar-kimdir-1540363991.jpg

İkizler Memo-Can Yaren kimdir?

Yaren Kepez 23 yaşındadır. Mahallenin bıçkın delikanlısı Osman'ın güzeller güzeli sevgilisidir. Bu hayatta babasıyla bir başınadır. Annesini daha çok küçük yaştayken kaybetmiştir. Küçüklüğünden beri her işini kendi halletmeye alışmıştır ve kimseye eyvallahı yoktur. Osman'a o kadar aşıktır ki, Osman hayırsızmış, güvenilmezmiş dinlemeden kalbini ona açmıştır. 

İkizler Memo-Can dizisinde Yaren karakterini canlandırmaktadır. 

18-10/24/tugba-cinar-ikizler-memo-can.jpg

Tuğba Çınar kimdir?

04.12.1999 tarihinde Ankara'da doğmuştur.
Ankara Açı Temel Lisesi'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi'nde eğitim görmeye başlamıştır. Daha önce Mavi Mağazalarının reklam yüzü olan oyuncunun ilk oyunculuk tecrübesi İkizler Memo-Can dizisindeki Yaren karakteridir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin