Kalk Gidelim dizisinin senaristi Baykut Badem diziden ayrılıyor mu?

Staff Film'in TRT için hazırladığı Kalk Gidelim dizisinin senaristi Baykut Badem'in diziden ayrılacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
24 Ekim 2018 - 13:59
Magazin

Geçtiğimiz cumartesi günü 42.bölümü yayınlanan Staff Film imzalı Kalk Gidelim dizisinin senaristliğini Baykut Badem, Güliz Kucur, Hazan Toma ve Oktay Berber üstleniyordu. 

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre, TRT ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'in 27 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 43.bölümünün ardından, senarist Baykut Badem diziye veda edecek. 

18-10/24/senarist-baykut-badem.png

Baykut Badem kimdir? 

1 Ocak 1973 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. İşletme mezunudur. Gönül hırsızı, Kedi Özledi, Son Osmanlı Yandım Ali, Ekmek Teknesi, Döngel Kerhanesi projelerinde oyuncu olarak rol almıştır. Deli Yürek, Ihlamurlar Altında, Kırık Kanatlar, Baba Ocağı, Hanım Köylü ve Kalk Gidelim gibi yapımlarda ise senarist olarak görev yapmıştır.

18-10/24/kalk-gidelim-dizisii.jpg

Kalk Gidelim dizisinin konusu ne?

Ailesini bırakıp İstanbul'a yerleşen Mustafa iflas ettikten sonra, zenginlik düşmanı karısı ve o zamana kadar lüks hayat yaşamış olan oğluyla Muğla'daki köyüne dönmek zorunda kalmıştır. İstanbul'da ve zenginken ailesiyle iletişim kurmayan Mustafa'nın köye ve ailesine geri dönüş hikayesi anlatılmaktadır.  

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin