Chiefs dizisine Demetrius Grosse de katıldı!

CBS'in deneme bölümü siparişi verdiği Chiefs dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 17:50
Gündem

David Hudgins, Carol Mendelsohn ve Sony Pictures TV Studios'un arkasında olduğu, CBS'in pilot bölümü siparişini verdiği yeni dizi projelerinden "Chiefs"in oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

"CHIEFS" DİZİSİNİN KONUSU

Hudgins'in (Shut Eye) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Los Angeles County'nin çeşitli bölgelerinde polis şefi olarak görev yapan azimli, başarılı ve birbirlerinden çok farklı kadınların mesleki ve kişisel yaşamlarına odaklanıyor.

Bu üç kadın, tehlikeli bir seri katili yakalamak için bir çalışma kolu oluşturacak şekilde bir araya gelirler ve olaylar gelişir.

The Brave dizisinde izlediğimiz Demetrius Grosse; Aunjanue Ellis, Alana De La Garza ve Jorja Fox'un ardından erkek başrol olarak dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

18-04/01/demetrius-grosse.jpg

Oyuncu dizide Clem Bryant karakterine hayat verecek. Clem'in, Kendra (Ellis) ile duygusal bir yakınlaşması olacak.

Sony Pictures TV Studios ve CBS TV Studios ortak yapımcılığındaki Chiefs'in yürütücü yapımcı kadrosunda Carol Mendelsohn Prods.'tan Carol Mendelsohn ve Julie Weitz bulunuyor.

Zetna Fuentes'in (How To Get Away with Murder, This Is Us, Shameless) pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin