İnsanlık Suçu nerede çekiliyor?

Kanal D'nin bu sezon için yayına hazırladığı İnsanlık Suçu nerede çekiliyor? Dizinin seti nereye kuruldu?

Nurşah
31 Mart 2018 - 20:47
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Gizem Karaca ve oldukça yetenekli oyuncuları izleyeceğimiz İnsanlık Suçu dizisi nerede çekiliyor? Dizinin konusu ne?

18-03/31/insanlik-sucu-cekim-yeri.jpg

İnsanlık Suçu konu

Dizi, oldukça etkileyici bir konuya sahip. Adana'da ailesi ile birlikte büyüyen Cemal, geçinmek için garsonluk yapmaktadır. Babasının ölümü ile sefalet içinde geçen hayatında değişim çanları çalmaya başlar. Babasından, zengin bir amcaları olduğunun haberini alan Cemal, annesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen İstanbul'a doğru çekilecek ve daha önce hiç karşılaşmadığı zengin bir dünyaya adım atacaktır. 

Ülkenin oldukça önemli işadamlarından birisi olan Sami'nin, Cemal'e mirastan pay teklif etmesi ile tüm hayat tarzı değişecektir. Yeni girdiği bu çevrede bir de kuzeninin nişanlısı Suna'ya aşık olan Cemal, hayatının belirsizliği içinde dik durmaya çalışacaktır.

18-03/31/insanlik-sucu-dizisi-nerede-cekildi.png

İnsanlık Suçu nerede çekiliyor?

Dizi, Cemal'in doğup büyüdüğü yer olan Adana'da çekilmeye başlanmıştır. Cemal ve ailesinin hayatını anlatan kısımların çekimleri de bu şehirde gerçekleşmiştir...

Fakat daha sonra Cemal'in yolu zengin olan amcası Sami ile birleşince dizinin çekimleri İstanbul'da devam etmiştir.

İnsanlık Suçu fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin