Buse Varol'dan Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol hakkında ilk açıklama geldi!

Geçtiğimiz aylarda Alişan ile evlenen sevilen oyuncu Buse Varol, eşinin eski nişanlısı hakkında oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu!

Nurşah
17 Ağustos 2018 - 11:00
Magazin

Bir televizyon programına katılan Buse Varol, Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu! Oldukça samimi ve sempatik sözler söyleyen sevilen oyuncu şimdi 3.5 aylık hamile ve Kanal D'de oldukça sevimli bir program sunuyor!

18-08/17/buse-varol-alisan-eda-erol.jpg

"Ne kadar üzülmüştür..."

Alişan'ın büyük bir olay yaratan nişanı ve ardından gelen ayrılık haberlerini aldığında aklından geçenleri oldukça samimi bir şekilde dile getiren Buse Varol, Eda Erol hakkında da çeşitli açıklamalarda bulundu:

Bir gün TV'de magazin programı izlerken Alişan'ın nişanlandığını, evlenmek üzere olduğu haberine denk geldim. 'Ayy bir Alişan bir de Beyaz vardı. Geriye ben kaldım. Alişan bekleseydi, onunla evlenirdim' diye esprili konuşma yaptım. Ağzımdan çıkan bir dua gibi evrene mesaj olarak gitmiş. Alişan mutluluğa adım atarken hangi kafayla bunu söyledim anlamıyorum.

Vicdanlı bir insanım. İnanın, ayrılık haberlerine üzüldüm. Sonuçta Eda da, bir genç kız. Evlilik ve yuva hayali kurdu. Ne kadar üzülmüştür. Kendisini tanımıyorum, ama saygı duyuyorum. Sosyal medya bir dönem bizleri kıyasladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin