Yiğit Özşener yeni dizisi ile izleyici karşısında olacak!

Ezel dizisinde canlandırdığı Cengiz karakteri ile büyük bir beğeni toplayan usta oyuncu Yiğit Özşener yeni dizisi ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor!

Nurşah
17 Ağustos 2018 - 11:37
Magazin

Ezel dizisinde Cengiz karakteri ile izleyicilerin hafızasında derin bir yer edinen Yiğit Özşener yeni dizi hazırlıklarına başladı. Başarılı oyuncu önümüzdeki günlerde BluTv'de izleyici karşısına çıkacak bir internet dizisi için kolları sıvadı!

18-08/17/yigit-ozsener-yeni-dizi.jpg

Yiğit Özşener Bozkır dizisi ile anlaştı!

Levent Cantek'in senaryosunu kaleme aldığı Bozkır dizisi ile anlaşan Yiğit Özşener, bu dizide bir polisi canlandıracak. Son olarak Cesur ve Güzel adlı dizide izlediğimiz başarılı oyuncunun yeni projesi hayranları cephesinde büyük bir merak uyandırdı... 

18-08/17/ekin-koc-yeni-dizi.jpg

Yiğit Özşener'e son olarak 7 Yüz adlı dizi ile ekranlarda gördüğümüz genç oyuncu Ekin Koç eşlik edecek. Çaylak bir polisin başından geçenlerin anlatılacağı dizi 10 bölümden oluşacak... Ahmet Varlı ve Kadir Polatçı da dizinin kadrosuna son katılan isimler arasında yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin