Game of Thrones'un final sezonu aklınızı başınızdan alacak! Dizinin Missandei'sinden özel açıklamalar!

Game of Thrones'un final sezonu yaklaşırken oyuncu kadrosundaki isimlerden yeni sezona dair açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
17 Ağustos 2018 - 12:00
Kültür Sanat

HBO'nun fenomen dizisi "Game of Thrones"un final sezonu hakkında ipuçlarını oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin yaptığı kısa açıklamalardan çıkarmayı sürdürüyoruz!

NATHALIE EMMANUEL'DEN GAME OF THRONES FİNAL SEZONUNA DAİR İPUÇLARI!

Bu kez dizide Daenerys Targaryen'ın en yakın sırdaşı Missandei karakterine hayat veren Nathalie Emmanuel bombayı patlattı: "Yürek burkan bir vedaya hazırlanın!"

18-08/17/nathalie-emmanuel.jpg

Emmanuel'in dizi fanlarının 8. sezondan neler bekleyebileceklerini anlattığı Hindustan Times röportajındaki şu sözlerine bakılırsa yaklaşmakta olana hiçbirimiz hazırlıklı değiliz!

"Sonuca varmamış birçok hikaye ve karakter var. Bu yüzden bu sezon izleyiciler için inanılmaz derecede tatmin edici olacak. Akıl almaz derecede heyecanlı ve bir o kadar kalp kırıklıklarıyla dolu bir sezon bizi bekliyor."

Bu vahşi ve fırtınalı serüvenin kalp kırıklıklarıyla sonuçlanması aslında beklenmeyecek bir şey değil. Ancak Emmanuel'in bu sözleriyle daha çok Game of Thrones'un en iyi yaptığı şeye vurgu yaptığı düşünülüyor: Favori karakterlerinizi öldürmek!

18-08/17/got.jpg

Emmanuel final sezonunun bölüm sayısının önceki sezonlara kıyasla az olmasına rağmen çekim sürecinin diğer sezonlara kıyasla uzun sürdüğünü belirtirken sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Son sezon olduğu için duygular çok daha yoğun olacak. İzleyicilerin bu sezonu görmesi için sabırsızlanıyorum. Akılları baştan alacak final sezonunun üzerinde çok çalışıp çekimleri tamamladık."

GAME OF THRONES 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Game of Thrones'un 8. ve final sezonu bölümleri 2019'un ilk yarısında ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin