Büşra Develi'nin yeni projesi belli oldu!

Güzel oyuncu Büşra Develi Cem Yılmaz'ın yeni film serisinde rol alacak! İşte detaylar...

Nurşah
13 Aralık 2018 - 15:37
Magazin

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde rol alan güzel oyuncu Büşra Develi Cem Yılmaz'ın yeni film serisi Karakomik Filmler ile izleyici karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı!

18-12/13/busra-develi-karakomik-filmler.jpg

Büşra Develi Cem Yılmaz'ın yeni filminde!

Cem Yılmaz'ın yeni film serisi şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başladı bile. Karakomik Filmler serisinin ilk iki filmi önümüzdeki Ocak ayında izleyici karşısına çıkacak! Kaçamak ve 2 Arada isimlerini taşıyacak olan filmlerin oyuncu kadrosunda ise sevilen isimler yer alıyor.

Serinin diğer iki filmi Deli ve Emanet ise üç ay aradan sonra Nisan ayında vizyonda olacak. 25 yaşındaki güzel oyuncu Büşra Develi de serinin dördüncü filmi Deli'de rol alacak. Meral karakterini canlandıracak olan oyuncu, Cem Yılmaz'ın aşık olduğu kadın rolü ile karşımıza çıkacak... Merakla beklenen filmin çekimlerine ise önümüzdeki günlerde başlanacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin